The Capital

Verdensklasse! Capital restaurant er lagt ned i 2010.

Mat:
5/5
Interiør:
4/5
Service:
5/5

Poeng 14 av 15 Prisnivå: middels-høy

The Capital er definitivt Londons mest underkjente gourmetrestaurant. Ok, Eric Chavot mottok to michelinstjerner for syv år siden, men sammenlign hypen rundt Chavot med Ramsay. Og saken er den at Chavots kjøkken er hakket bedre. For 29.50£ spiser man fire-fem retter i verdensklasse. Spesielt imponert ble vi av hovedretten, svinefilet på fire forskjellige måter. Bedre enn dette kan ikke kjøtt bli.

Usnobbede belgisk vinsommelier hjalp oss fram til en Chardonnay til 35£, som lett konkurrerer med den vinen man vanligvis drikker til dobbel pris. Her er det bare å utlevere alle sine smakspreferenser og så vips tryller man fram en kjempevin. Kelnerne er av den forsiktige og vennlige sorten. Deilig bøkepanel omkranser rommet.

Restauranten ligger inne i The Capital Hotel, forøvrig 50 meter fra Harrod’s. Femstjerner.no mener denne restauranten er et must!

The Capital
22-24 Basil Street

Tlf (020) 7589 5171
Åpningstider: Man-lør.: 12.30-14.30, 19.30-22.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*