Tavares

Turistfelle i luksusklassen

Mat:
2/5
Interiør:
5/5
Service:
0/5

Poeng 7 av 15 Prisnivå: høy

Når man stiger inn i Tavares, stiger man inn i en av verdens fineste restauranter, på linje med Les Ambassadeurs i Paris og Ritz i London. Lokalet ville fått Ludvig XIV til å nikke gjenkjennende. Her er massevis av gullforgylte speil og aristokratisk eleganse. Men så var det mat og service da: Utrolig uprofesjonell service, en fransk kokk som sannsynligvis helt har mistet gnisten og eiere som bare er ute etter en ting, nemlig penger. Da vi lunsjet på Tavares var det kun en gjest pluss oss. Han betalte ikke og var antakelig eier e.l. Det begynte med 6 euro per pers i kuvert, forrettene koster nesten 200 kroner og hovedrettene rundt 300-350 kr.

Dagens lunsjtilbud (35 euro) ble ikke presentert, verken av kelner eller i menyen. Og rødmullefisken, som man så ofte får på gourmetrestaurant, er den hittil kjedeligste versjonen vi har smakt. Det hele resulterte i en mild krangel med hovedkelneren om pris og kvalitet.

Om man ikke er hektet på klassisk interiør, er det bare å ligge unna. Dersom man vil oppleve Lisboa anno 1784 og dets lokale mini-versailles, gå for lunsjmenyen. Men husk å be om den. Her vil ingen røpe at den fins.

Tavares
Rua da Misericordia 37

Åpningstider: Alle dager: 12.30-15 og 20-23, utenom lørdag og søndag til lunsj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*