Flores

Liten, fredelig og småkjedelig

Mat:
3/5
Interiør:
2/5
Service:
2/5

Poeng 7 av 15 Prisnivå: middels-høy

Flores ligger inne i et av Lisboas mindre luksushotell. Vi hadde visse forventninger til stedet ettersom restauranten får god kritikk i guidebøker og befinner seg i Lisboas nyeste lyx lyx hotel, Bairro Alto Hotel, som faktisk har blitt med i det hyperprestisje Leading Hotels of the World.

Men selv om restauranten var fredfull med utsikt over en vakker plass, manglet det meste. Servicen var litt giddalaus, stedet helt tomt og maten så middels som man forventer av en restaurant i kjeden Best Western Hotel.

Stilige fotos av travle forretningsmenn i kjempeformat skapte litt klasse, men ellers var alt på et nivå som får en til å glemme at man har vært der dagen derpå – selv uten å ha drukket.

Flores
Luis de Camões

Tlf 000000
Åpningstider: Alle dager: 12.30-15 og 20-23 (tor-lør åpent til 23.30)

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*