Den lille Hanseater (Restauranten er nedlagt)

Kjempeservice og kjempeutsikt mot Vågen (Restauranten er nedlagt)

Mat:
3/5
Interiør:
3/5
Service:
5/5

Poeng 11 av 14 Prisnivå: middels

Den lille Hanseater er et trendy brasseri og bakeri som åpner allerede klokka 08.00 om morgenen. Umulig å ikke finne ettersom den ligger inne i Kjøttbasaren fra 1877, den bygningen som fra utsiden ser ut som om noen har saget ut taket i fylla.

Inne i restauranten blir man møtt med sjakkbrettgulv i nostalgisk bistrostil og høye, komfortable barstoler. Kikker man ut, et det en kjempeutsikt mot Vågen. Dette er stedet for deilig italiensk pizza og spennende tapas til priser litt høye for studenter og mistenkelig lave for folk i businessklassen (som tar vare på kvitteringene).

Engasjert service og gjennomtenkte lokaler bidrar til å gjøre stedet til en nyvinning i Bergen.
NB stedet ble kåret til beste spisested av Natt & Dag i 2008.

Den lille Hanseater
Kjøttbasaren

Åpningstider: Man-tor. 08-23, Fred-lør. 08-24, Søn. 12-16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*