Aroma restaurant & bar

Behagelig, moderne og stilig. (NB Aroma ble lagt ned i 2013)

Mat:
4/5
Interiør:
4/5
Service:
3/5

Poeng 11 av 15 Prisnivå: middels-høy

Aroma er en av de penere restaurantene i byen. Den er også en av byens mest trendige. De mørkebrune veggene gir ikke et hint av brun kafé, mer i kategorien urbanitet og style. Jeg liker godt de estetiske maleriene. Figurative, fotoaktige og drømmende. Midt i blinken på en restaurantvegg! Nå har man også utvidet restaurantområdet. Det har ført til at interiøret er blitt strammere og enda mer vellykket.

Det stilige ligger i at stedet både er klassisk, behagelig og moderne. Likevel, noen savner tøyduker og enda mykere stoler. Servicen varierer fra det hyggelig omtenksomme til det litt fjerne & formelle. Spesielt til lunsj kan servicen variere.

Faglig dyktighet preger stedet. Maten ligger over middels. Grillet oksefilet var helt spektakulært. Noen ganger er faktisk Aroma på høyde med byens aller beste, med slike som Boha og Naboen. Men det mangler ennå litt på matkunst og service før stedet seiler opp som en av byens fem beste.

Lunsmenyen er relativt rimelig, men inneholder, sier noen, for mye brødmat. Aroma burgeren til 169 kr overgås kun av Bølgens elleville burger.

Aroma restaurant & bar
Rosentkrantzgate 1, 5014 Bergen

Tlf 55 56 00 20
Åpningstider: Man-tor. 11-23.30. Fre-lør. 11-00.30. Søn. 12-18. (Lunsjmeny fram til 16.30.)

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*