Smalhans

Smalhans er en drøm: rimelig, stilig og fantastisk mat. Kjøkkensjefen ser ut som hun er 16 og så søt at jeg ville ha giftet meg med henne – på flekken!


Stedet er blitt så populært at vi måtte vente så lenge at de aller fleste anmelderes anmeldelser tar farge av ventingen. Men maten var av en slik kvalitet at man bare måtte gi seg over. Maten er innovativ med en tradisjonell, kortreist grunning.

Smalhans er stilig på rustikt vis. Også maten har et rustikt preg samtidig som kombinasjonene av ingrediensene gir gjesten en følelse av at dette er noe helt, helt nytt i matveien. Prisene er som om IKEA plutselig hadde begynt å lage luksusmøbler til samme pris som i dag.

Mat:
5/5
Interiør:
4/5
Service:
4/5

Poeng 13 av 15

Prisnivå: middels-lav

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*