The Yeatman

The Yeatman er eneste restaurant i Porto med en Michelinstjerne, og er definitivt den beste i byen.

Mat:
5/5
Interiør:
3/5
Service:
5/5

Poeng 13 av 15 Prisnivå: middels-høy

Fantastisk utsikt ned mot elven og gamlebyen. Servicen kunne knapt vært bedre. Eneste lille innvendingen var et par anledninger hvor påfyll av vin kom litt seint. Terrassen er vakker, mens restauranten inne blir litt for prangende rik uten nok indre substans. Litt Hødnebø i interiørveien.

Sammensetningen av fisk/sjømat var utsøkt. Alt fra kokkens venteretter til desserten bar preg av et kjøkken, ikke bare i særklasse, men også verdt en omvei. Sistnevnte er faktisk michelinguidens betegnelse på en restaurant med to stjerner. Denne fortjener definitivt en ekstra stjerne. Går du for lunsjmenyen, koster en 5-6 retters ikke mer enn rundt 400 kroner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*