Asian Street Food

Gatemat uten løft

Mat:
3/5
Interiør:
1/5
Service:
2/5

Poeng 6 av 15 Prisnivå: rimelig

Jeg var i stuss om jeg skulle anmelde dette nye gatemat-stedet like over veien fra BA. Men med på at 2,5 milliarder, ja, milliarder, mennesker spiser Street food daglig, er det nesten en selvfølge å vurdere dette nye thai-inspirerte stedet.

Maten på Asian Street Food er såpass rimelig at du kan begynne å lure på om det blir like rimelig å spise der som å lage mat hjemme. Derav populariteten. Svakheten ved Asian Street Food i Christian Michelsens gate, er at det kun er plass til ti mennesker. Resten bestiller Take-Away. Ikke er stedet direkte vakkert heller. Høye hvite stoler og et intetsigende interiør. Vi ble sittende å veksle mellom å se ut gjennom vinduet, på BA-bygget og de fargerike fotballdraktene utstilt hos Steve Perryman.

Damen som tok imot bestillingen var kontant henimot det uhøflige. Saken var nok den at hun hadde det travelt. Men et lite smil, et hei, ville jo ha gjort seg. Etter hvert tødde hun opp, og til slutt spurte hun til og med om vi hadde likt maten.

Det er jo umulig å svare helt ærlig på slikt. Skulle jeg ha gjort det, må jeg ha sagt at Nudelretten, Pad Thai, (100 kr, m/1/2 l Cola 115 kr) knapt var middels. Nudlene var gode, men kyllingen var usedvanlig tam. Raspede peanøtter og strøsukker tilførte smak, men det var altfor lite peanøttsmak til å rekke over hele retten. Tamarindsausen kunne man knapt merke. Tempura scampi til 20 kroner per stykk var mer vellykket, mens Stekt kylling servert med ris ble for crispy. Det jeg mener er at kyllingbitene var nesten bare smult. En god kyllingsuppe var innbakt i prisen. 85 kroner for en såpass stor kyllingrett og suppe, er nesten uslåelig.

Sukk: Hadde man bare sittet bedre. Jeg begynte å fryse, og spurte damen om vi kunne stenge ytterdøren. Det gikk fint.

Da vi hadde spist, kastet vi papptallerkenene og plastbestikket i søplet. Jeg savnet dessert og jeg savnet estetikk. Dette var et sted helt uten løft. Det er ok å sitte på slike gatematsteder når man bare skal spise seg mett for en rimelig penge, men ærlig talt, for den garvede restaurantgjenger mangler slike steder det meste av det som får en til å glede seg, ofte i dagevis, til det neste restaurantbesøket.

Asian Street Food
Christian Michelsens gate 1-3

Tlf 40072402
Åpningstider: Man-fre. 10-19, Lør-søn. 12-18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*