Ritz Restaurant

Ingen over, ingen ved siden

Mat:
5/5
Interiør:
5/5
Service:
5/5

Poeng 15 av 15 Prisnivå: høy

Ritz Restaurant har endelig fått sin michelinstjerne. På tide. Men som en av kelnerene sa: «It is exactly as before.» Det var også min oppfatning. Interiøret er like elegant, rikt, kremete og oppløftende som før. Sannsynligvis er dette Londons fineste spisesal med den beste ambiancen.

Selv om Rits Restaurant ikke er særlig forandret siden jeg spiste der for cirka ti år siden, så synes jeg maten denne gangen kanskje var enda bedre. 52£ for tre retter pluss petits fours er absolutt verdt pengene. Vinen var ikke på billigsalg, men det er sjelden jeg har drukket en så god hvitvin som denne Pouilly Fuisse Cordier til 80£.

Det beste med å spise på Ritz er atmosfæren, følelsen av fest og å være privilegert. Det er sjelden noen glemmer at de har spist på dette enestående stedet – ikke en gang etter å ha fått altzheimer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*