Villa Blanca

For noen år siden ratet jeg Villa Blanca som et av de beste stedene for pasta. Dette skrev jeg: «Jeg har aldri spist bedre Pasta Carbonara.» Dessverre er ikke nivået like høyt nå som vi beveger oss inn i påsken 2020.

Mat:
3/5
Interiør:
3/5
Service:
3/5

Poeng  9 av 15 Prisnivå: middels

Servicen er entusiastisk & inkluderende inntil det bys opp til nattklubb. Da blir det hele skyndsomt og lett stressende.

Lokalet er mørkt, nøkternt dekorert. Men man sitter behagelig, meget behagelig Det er snart en sjeldenhet på restaurant. Her gir man mer og mer blaffen i gjestens komfort, spekulerer i høye stoler og håper at folk velter seg av så snart som mulig slik at nye gjester kan ta over.

Slik er det ikke når man sitter i de halvsirkelformede skinn-sofaene på Villa Blanca.

Når den utrolige sexy nattklubbvertinnen entrer ut på kvelden, oppstår en subtil opphisselse i spisesalen, stedet blir lett dekadent, forventningsfullt og man føler at man like gjerne kunne befunnet seg på et utested i New York.

Villa Blanca er et sted jeg kommer til å besøke ofte; det har noe noir-aktig som man ellers ikke finner i denne lett borgerlige byen. Jeg sier til meg selv: neste gang må jeg spise noe annet enn Pasta Carbonara. Men det går ikke. Og hvorfor det, egentlig? Stedet er jo kongen av carbonaraen.

Villa Blanca
Nedre Korskirkeallmenningen 1

Tlf 92028443
Åpningstider: Man-tor. 11.30-23, Fre og lør. 11.30-02.30, Søn.12-23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*