Sabrura

Sabrura har okkupert et stort rom på Galleriet. Det er luftig og pent og så sentralt som det overhode er mulig i Bergen. I enden av Torgallmenningen. Stolene er litt harde og små og ødelegger totalopplevelsen dersom man skal sitte en stund.  Sabrura har også en filial på Bergen Storsenter.

Buffeten til 199 kroner er virkelig et skup: spis så mye du vil for 199 kroner. Utvalget med sushi er stort, til og med vegansk variant. Ellers er det slikt som kyllingvinger og vårrull. Kameraten min forsynte seg rundt ti ganger, og jeg fikk til slutt en følelse av at det kanskje ikke var så populært blant servitørene. 

Servicen var treg og, hos enkelte av servitørene, uten noen særlig omsorg for gjestene. Ikke direkte dårlig, men uten entusiasme. Alt smakte ok, Tartarmakien var til og med ok+. Dette er, med tanke på byens bedrøvelige lunsjtilbud, et av stedets bedre formiddagsrestauranter. Og er du sulten, gå for buffeten. Den er råbillig og god.

Mat:
3/5
Interiør:
2/5
Service:
3/5

Poeng 8 av 15 Prisnivå: middels

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*