Litlere leverer

Jeg kjente en genuin glede da jeg leste om nyetableringen like ved Småpudden. Dette er nettopp hva stedet trengte. Jeg pleier å gå forbi på en av mine mange gåturer i denne for tida pestbefengte byen. Et par ganger har jeg stoppet og spist lunsj på Litleré på Damsgård.

Fresht interiør, ja, så fresht at det minnet meg om The Canteen, et lunsjsted ved Chelsea Harbour med en michelinstjerne hvor Lady Diana i sin tid pleide å spise – i all hemmelighet.

Sandwichene er virkelig gode på Litleré, og risottoen (165 kr) er den mest nydelige jeg har sett: sprenggul mot en svart tallerken. Dessverre var smaken alt for syrlig. 

Jeg har ennå ikke spist på Litleré på kveldstid. I utgangspunktet har stedet noe friskt og moderne lunsjaktig over seg, men det er sikkert en opplevelse å sitte der på kveldstid også, spesielt om maten vil være på et enda høyere nivå enn det jeg har opplevd.

Mat:
3/5
Interiør:
5/5
Service:
3/5

Poeng 11 av 15 Prisnivå: middels

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*