Holy Cow – dette var godt!

På Holy Cow Galleriet får du en burger opptil 100 kroner under byens mest påkostede burgere. Burgeren du spiser på Holy Cow vil sannsynligvis være bedre også. I hvert fall var min Brie burger saftig med kraftig, intens jordnær smak. 139 kroner for burgeren og 49 kroner for søtpotetene, som også var gode, men litt spinkle og derfor ikke på samme høye nivået som burgeren. Min nye venninne som er et par tiår yngre, er ikke særlig begeistret for min restaurantlidenskap og synes at stedene drar alt for mye fra kortet mitt, nøyde seg med en Churros & softis (49 kr), som hun likte svært godt.

 Sitter man i første etasje, greier man ikke helt å frigjøre seg fra følelsen av å være i et kjøpesenter, i underetasjen (som er mørkere og mye finere), er man imidlertid fullstendig befridd fra kjøpesenterets massekonsum-følelse.

Mat:
3/5
Interiør:
3/5
Service:
3/5

Poeng 9 av 15 
Prisnivå: rimelig

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*