Jajamensann!

Danmarksplass begynner å bli en matreise verdt. Det har poppet opp flere gode restauranter rundt et av Norges største lyskryss. JAJA er en av de. Det er en virkelig en stilig restaurant i lek med 1970-tallets fargekoder. Dette høres kanskje ikke særlig stilig ut, men møblene og veggpynten er nennsomt satt sammen. Det hele er virkelig tiltalende & tiltrekkende.

Maten utmerker seg ved å være kreativ: Nye smaker på relativt nye retter. Robata Fish (dagens fisk) til 220 kroner besto av et svært fint stykke torsk. Jeg tror få har erfart at torsk smaker akkurat som denne på JAJA. Rødløk, chili, peanøtter og sitron matchet fiskestykket nesten perfekt.  Min kamerat var storfornøyd med sin Steambun med svinenakke (95 kr). Rettene er også fine å se på. Og servicen er korrekt og hyggelig uten at man kan kalle den hjertelig.

Trekk for at vi måtte vente 35 minutter før maten kom. Når folk kommer for lunsj er det særs viktig at maten kommer kjapt på bordet. Ellers er dette et sted som vi kommer til å frekventere.

Mat:
4/5
Interiør:
5/5
Service:
3/5

Poeng 10 av 10 Prisnivå: middels