Forførende

Mens det går nedenom og hjem med Oslos michelinstjernerestauranter, benytter flere muligheten til storstilt stigning. Det åpner opp for nye. À L’aise er en av dem, og det overrasker at de ikke har fått en stjerne etter fire år. Kanskje er det fordi de faktisk er for dogmatisk fransk i matveien? For lite innovasjon. Men liker man kalvebrissel, due m/foie gras og den slags mat, så er dette stedet. Tartar-sandwichen (knapt større enn et frimerke), kråkebollen: begge i verdensklasse!

Ikke bare er maten meget, meget god, interiøret er virkelig stilig, behagelig og gjennomtenkt. Dette er late night: eleganse, sølvskimrende gardiner, minikrakker for damevesker og gjester i ferd med å forføre partneren. Paris parret med New York – tilført dansk trivelighet. Da har du det.

Skal du være sikker på at kvelden blir bra, velg À L’aise foran en haug med brutalistiske og minimalistiske steder med stentøyservise og iskalde lokaler.

Mat:
5/5
Interiør:
5/5
Service:
5/5

Poeng 15 av 15 
Prisnivå: dyrt

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*