Man føler velbehag

Opus XVI har gått fra å være fiskerestaurant til å være et hardcore fransk brasserie. Den begynte å seile opp som en av byens beste i 2021, og er blitt enda bedre nå i 2022. En restaurant har sjelden et langtidsperspektiv, en evolusjon slik som vin, men å få alt til å fungere slik som Opus XVI nå gjør, krever sin tid.

Interiøret er nydelig: klassiske søyler og stilige møbler. Spesielt behagelig er det å sitte i de halvrundesofaene med en eim av New York Diner, Fine Dining, vel å merke. Man føler velbehag – fra første stund. Vår franske servitør gjorde en oppvisning i hvordan en servitør i toppklassen ter seg. Ja, faktisk var det små detaljer her som jeg aldri før har opplevd, som å skifte hvitvinsglass for å bevare vinens kjølighet.

Mat:
4/5
Interiør:
5/5
Service:
5/5

Poeng 14 av 15
Prisnivå: middels

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*