Allmuen

Allmuen får glimrende kritikker, kanskje litt for glimrende. Jeg har spist der to ganger og er bare sånn halvveis fornøyd. Siste gangen gikk jeg for femretteren til 650 kroner. Det begynte bra med kald ertesuppe. Mye smak. En rett som var like spennende som overraskende. Det samme med polentaretten som var meget spicy og god.
Krabbeklørne var en katastrofe. Umulig å hente ut noe fra klørne og ingen hjelp fra servitørene. Svinenakken var god på smak (litt seig), mens rabarbra-dessertens surhet sitter fremdeles i meg, og, muligens er denne surheten med på å dra skåren ned.Presentasjonen av desserten virket skjødesløs: Moderne på et vis som verken avslører god estetikk eller smak.

Mat:
3/5
Interiør:
4/5
Service:
3/5

Poeng 10 av 15 
Prisnivå: middels

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*