Poca Madre

Denne meksikanske nyvinningen i Skostredet 14 har helt klart bidratt til å heve statusen til byens etniske restauranter. Maten er her ny og spennende. Dette er meksikansk med en vri og som skiller seg positivt fra de mer standardiserte tex-mex-stedene. Her finner man rester fra da stedet var en diner. Slike resteffekter på et nytt sted er sjelden et godt tegn, men Poca Madre er, til tross for diner-bilen midt i lokalet, såpass original at den tåler et par sånne resteffekter.

Selv om maten var god, så var stoler og bord satt sammen slik at man var tilbake i barnehagen hvor hakespissen gned mot bordenden. Vi ba om et bedre bord. Jeg ble da sittende på en sofabenk hvor halve benken plutselig delte seg. Slike ting bryr kanskje ikke ungdommen seg om, men når folk har kommet seg i jobb og er blitt mer obs på kvalitet, så trekker slikt ned.

Mat:
4/5
Interiør:
4/5
Service:
4/5

Poeng 12 av 15 
Prisnivå: middels

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*