Original kineser

Banzha er byens mest originale kinesiske, så original at man lurer på om den egentlig er kinesisk, men heller japansk? (Den er kinesisk, kinesisk på sitt beste.) Banzha er blitt en umiddelbar hit. Noen dager etter åpning ble jeg stående i trappeoppgangen i 20 min og vente på bord. Flott at de serverte drikke i køen. Å stå i kø med en 0,4 i handa er bedre enn uten (gammelt jungelordtak).

Stolene på Banzha er trehvite og litt harde å sitte på. Resten av kvelden var pur glede. Om du går for kylllingretten eller pork belly-retten, eller noe annet, så er det garantert utenom det vanlige godt. Interiøret er litt trangt & spinkelt, og servicen kunne vært mer engasjert. Men her er det maten som står i sentrum.

Mat:
5/5
Interiør:
4/5
Service:
3/5

Poeng 12 av 15 
Prisnivå: middels

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*