Smått, men smaksrikt tempo

Høres ikke overskriften relativt luni ut? Saken er den at vi måtte spise oss mette på indiske Varanasi etter å ha spist på Tempo Tempo. Dette er det sørgelige faktum med trendy restauranter. Man blir rett og slett ikke halvmett. De bare tirrer smaksløkene med deilighetene sine.

Når det gjelder smak så er det sjelden jeg har spist så smakfulle retter som på Tempo. Vi begynte å mimre om Hellstrøm på Bagatelle, og ja, faktisk, så var smaksnivået helt der oppe. Servicen var av typen veldig trivelig; subtil vennlighet med forsøk på å være mer avslappet enn man er på en gourmetrestaurant. Konklusjonen er at dette stedet ville vært perfekt om man kunne sitte mer komfortabelt og man fikk servert mye, mye større porsjoner.

Etter å ha spist på Tempo Tempo, var det bare ett å gjøre: Dra på indisk! Varanasi i Strandkaien 18 er et område man forbinder med slåssing og horing, men som nå er blitt litte gran mer forfinet.
Og viktigst av alt, endelig ble vi mett!!

Mat:
5/5
Interiør:
2/5
Service:
5/5

Poeng 12 av 15 
Prisnivå: middels

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*